Toimintaa

Keski-Suomen näkövammaisten jäsenenä voit osallistua monipuoliseen toimintaamme, ja olet oikeutettu jäsenetuihin ja palveluihin. Pyrimme huomioimaan kaikenikäiset ja -kuntoiset jäsenet. Kauttamme saat arvokasta vertaistukea.
ovi

Voit osallistua vaikkapa käsityöryhmiin,  kulttuuri- ja liikuntatoimintaan kuten kirjallisuuspiiriin, sokkopingikseen tai keilailuryhmään. Yhdistys järjestää aktiivisesti myös erilaisia retkiä ja tapahtumia kuten laskiaisrieha, pikkujoulut tai vuosittainen kesäretki. Tapahtumakalenteristamme löydät tarkemmat tiedot kerhoista, kursseista ja tulevista tapahtumista.

Neuvomme jäseniä apuvälineiden hankintaan ja tietotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Kauttamme on mahdollista tilata sanomalehti Keskisuomalainen jäsenetuhintaan. Jäsenenä voit saada oman paikkakuntasi paikallislehden ääniversiona.

Voit liittyä jäseneksi alla olevalla lomakkeella. Voit myös tehdä osoitteenmuutoksen samalla lomakkeella.

Jotta voit saada jäsenyyden,  sinun tulee toimittaa Keski-Suomen Näkövammaisten toimintakseskukselle lääkärintodistus, josta ilmenee näkövamman haitta-aste. Haitta-asteen tulee olla 50%, jotta voit liittyä varsinaiseksi jäseneksi. Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka vaan.

 

 


Sivu päivitetty