Siirry pääsisältöön

Ajan­koh­tais­ta

Yhdistyksen ajankohtaiset tiedotteet.

 • Hanketyöntekijän esittely

  Hankevastaavan esittely Olen Toikkasen Sari ja toimin uuden Oivallus-hankkeen työntekijänä. Minulla on aikaisempaa kokemusta vammaisalalta ja näkövammaisten kuntoutusohjauksesta, erityisesti liikkumistaidon ohjaamisesta.

 • Oivallus-hanke

  Tietoa, tukea ja taitoa! Oivallus-hanke on alkanut.

 • Elsa Lampelan apurahat jaossa

  Avustus on tarkoitettu yhdistyksen jäsenmaksun suorittaneille jäsenille. Elsa Lampelan Rahaston avustukset jaetaan kerran vuodessa. Hakuaika päättyy 30.4.2024

 • Sokkopingiksen Cup-kisat lauantaina 21.10.2023 Jyväskylä

  Lauantaina 21.10.2023 pelataan sokkopingiskauden ensimmäinen Cup-osakilpailu Jyväskylässä. Turnauspaikkana on Viitaniemen koulu, os. Viitaniementie 20, 40720 Jyväskylä.

 • 22 VUODEN ODOTUS PÄÄTTYY - KANSALLISET MAALIPALLOSARJAT JYVÄSKYLÄSSÄ 28. - 29. TAMMIKUUTA

  Paralympialaisten joukkuepeli maalipallon Suomen huiput kilvoittelivat lajin suomenmestaruudesta Jyväskylässä toukokuussa 2001, mutta tämän jälkeen kansallista maalipalloa ei olla Keski-Suomessa päästy ihastelemaan, kunnes nyt; 22 vuoden odotus tulee päätökseensä, kun kansallisten maalipallosarjojen kauden 2022 - 2023 kolmas runkosarjaturnaus pelataan Viitaniemen koululla osoitteessa Viitaniementie 20. Turnausjärjestelyistä vastaavat urheiluseura Old Power ja Keski-Suomen Näkövammaiset.

 • Syyskokouksen kuulumisia

  Keski-Suomen Näkövammaiset ry:n syyskokous pidettiin 3.12. Alkio-opiston tiloissa, Korpilahdella.

 • Elsa Lampelan apurahat haettavissa

  Yhdistys jakaa jäsenilleen vuosittain pieniä avustuksia Elsa Lampelan rahastosta, joka perustuu yhdistyksen saamaan testamenttilahjoitukseen. Hakuaikaa on huhtikuun loppuun saakka. Rahastosta myönnetään stipendejä myös menestyksekkäille urheilijoille.

 • Näkövammaisena näkevien työyhteisössä - Työnohjauksellinen ryhmä työssäkäyville näkövammaisille.

  Toimitko näkövammaisena työyhteisössä, jossa muut tai suurin osa on näkeviä? Tämä ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat tukea työssä jaksamiseen ja työarkeen osana näkevien työyhteisöä.

 • Yhdistyksen syyskokouksen kuulumisia

  Yhdistyksen syyskokous pidettiin 27.11. Jyväskylässä, lounasravintola Mirkassa. Kokoukseen osallistui 14 varsinaista jäsentä ja 5 avustajaa. Varsinaisista jäsenistä kahdella oli mukanaan valtakirja. Kokouksen puheenjohtajana toimi Juha Saariniemi.

 • TEATTERIYLEISÖ PÄÄSEE ELÄYTYMÄÄN NÄKÖVAMMAISTEN ELÄMÄÄN

  Teatterikoneen ja Keski-Suomen näkövammaiset ry:n yhteistyössä on syntynyt pimeässä tapahtuva näytelmä Pimeetä draamaa, joka antaa yleisölle mahdollisuuden eläytyä tunnin ajaksi näkövammaisen elämään.

 • Uusi tietotuen ohjaaja valittu

  Yhdistyksen uudeksi tietotuen ohjaajaksi on valittu Doris Hammaren.

 • Luova lokakuu tulee

  Keski-Suomen Näkövammaiset ry:ssä liputetaan luovalle toiminnalle ja oman luovuuden valloilleen päästämiselle! Järjestämme luovuttaa tukevia tuokioita lokakuussa seuraavasti.