Siirry pääsisältöön

Yhdistys hakee tietotuen ohjaajaa/it-tukea

Tule mukaan tekemään tärkeää ja mielenkiintoista työtä hyvässä porukassa.

Tietotuenohjaaja/it-tuki

 

Keski-Suomen Näkövammaiset on vuonna 1956 perustettu Näkövammaisten Liiton jäsenyhdistys, jonka toiminta-alueena on Keski-Suomen maakunta. Toimimme näkövammaisten ja näköongelmaisten hyväksi alueella.

 

Me Keski-Suomen Näkövammaiset ry:ssa etsimme uutta tekijää joukkomme. Työyhteisömme on pieni ja meillä vallitsee hyvä yhteishenki.  Olemme näkövammaisten ja palkattujen työntekijöiden muodostama yhteisö, jossa vallitsee kehittämismyönteinen ilmapiiri.

 

Nyt haettavaan tietotuenohjaajan työhön kuuluu näkövammaisten asiakkaiden tietoteknisten apuvälineiden käytön tukemista asiakkaiden kodeissa. Käytössä on tietokoneiden lisäksi muun muassa älypuhelimia (esim iPhone). Lisäksi työhön sisältyy henkilökunnan it-tukena toimimista ja koulutusten järjestämistä tietotuen ohjauksen asiakkaille tarpeen mukaan.

 

Olethan it- ja kohtaamistaitoinen henkilö sekä avoin uuden oppija. Sinulla on auton käyttömahdollisuus. Toivomme sinulta ennakkoluulotonta, itsenäistä työotetta sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja.

 

Työhön perehdytetään, mutta olethan valmis itsekin ottamaan asioista selvää. Hyvillä it-ja vuorovaikutustaidoilla pääset pitkälle. Sinulla on työhön soveltuva koulutus tekniseltä- ja/tai sosiaalialalta. Työ on osa-aikainen, 60%.

 

Haku päättyy

10.09.2021

Hakemus ja ansioluettelo lähetetään osoitteeseen:
susanna.turkkila@ksn.fi.